fredag 25. februar 2011

NÅLEPUTER

Jeg hopper litt og viser oppgave nr: 5 i vinterferiemaraton, som var å lage noe til å ha nålene i eller oppi, på HOBBYvenner forumet.

Jeg trenger både nålepute og skrin til å ha litt oppi, som jeg skal bruke ute i hagen når det blir hagesesong igjen. For jeg kan jo ikke alltid jobbe i hagen, må jo ha noen timer om kvelden med litt håndarbeids aktivitet.

Som dere ser av bilde under er det også litt gjenbruk. Boksen i bunnen er en slik fakkel som vi kjøper til jul/nyttår. Boksen har jeg beregnet at jeg kan ta ut av, for jeg regner jo med at jeg av og til må vaske selve nåleputen. Nålepute/skrinet kan lukkes igjen med en knapp.
I toppen er det plass til en fingerbølle i den gule frøkapselen.
Jeg har satt som mål at jeg skal prøve å lage 2 bidrag vær dag til vinterferiemaraton. Og jammen klarte jeg det, for her er bidrag 2.
Den er også gjenbruk selv om du ikke kan se det. I sokkelen har jeg heklet rundt lokket til en hårspray boks. Jeg la også ned i en metallring, men selvfølgelig kan du også vaske å legge ned i en stein. Det er bare for at nåleputen skal stå godt.
Oppgaven som jeg lager på i dag, er å lage en liten oppmerksomhet til far eller en eller annen voksen mannsperson. Den oppgaven ble jeg først litt skremt av, for min mann har fødselsdag nå til helgen. Å finne på gave til ham er så vanskelig, han ønsker seg ingen ting sier han. Klær er håpløst å kjøpe til ham, for det liker han å kjøpe selv. Fiskeutstyr har vi kjøpt så mange ganger. Nei denne oppgaven trodde ikke jeg at fantasien min skulle komme på noe. Men *LER* oppgaven er løst og jeg lager noe med tau som han kan ha i naustet/sjøhuset som han bygget for et par år siden.
---------------------------
Nå må du ha en riktig strålende fredag.

12 kommentarer:

 1. Wow, for noen lekre nåleputer/skrin!! praktiske og nydelige, rett og slett!
  Blir spent på hva mannen skal få, ikke alltid greit med disse mannfolka:O)
  Ha ei super helg, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så flink du er!!! De er jo helt nydelige ;o) Håper mannen din blir fornøyd når han får gaven. Blir spennende å se ;o) Gratulerer med dagen til mannen! Ønsker dere en strålende helg.
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 3. Wow! Disse ble virkelig flotte! Det er jo akkurat slikt jeg liker, og hekle rundt bokser og ting og tang... Og så er det morsomt med gjenbruk.

  SvarSlett
 4. Nyyydelige nåleputer!! Og så praktiske detaljer du har lagd, f.eks til fingerbøllet. Jeg likte også sommerfuglen :) Du lager så mye fint, så her må jeg legge meg til som følger :)

  SvarSlett
 5. Noe så gjennomført! Veldig vakkert å se på, og med alle praktiske detaljer på plass. Jeg blir imponert.
  God helg!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 6. Så nydelige nåleputer. :-)) Og for en fantasi! :)
  Koselig blogg du har, hit kommer jeg gjerne igjen. :)
  Ha en flott helg.

  SvarSlett
 7. Hei:)

  Flotte nåleputer:)))

  Ta en tur innom bloggen min nå!!! Overraskelse til deg!

  Ha en god helg!
  MIMMIKLEM:))

  SvarSlett
 8. ååå, så nyyyyyyydelige nåleputer du har laget. virkelig vakre.

  ha en flott helg

  SvarSlett
 9. Hei hei, og takk for koselig besøk i bloggen min! :o)

  Nydelige nåleputer, slike fikk jeg lyst å lage. Men jeg er ikke så flink til å hekle. ;o)

  Ha ei flott helg! :o)

  SvarSlett
 10. Hei, lenge siden sist! Håper alt er bra på din kant! Ser jo at du har fått deg enda flere blogger, så nå ble jeg litt usikker hvem jeg skulle klikke på!

  Denne nåleputen kombinert syskrin var en super ide, og er notert!

  Ønsker deg en fin helg, og håper VM-formen er der!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 11. Flotte nåleputer!
  Du er kreativ!

  SvarSlett
 12. Hei eg er M fugledal , navnet Otto er fordi adressa står på hann . eg har hatt meg en kose stund og set på det fi ne du lager , likte så godt knappe eskene dine og nåle putene og , nydelige Har du laga mønster på disse sjøl , selger du mønster ?

  SvarSlett