onsdag 19. januar 2011

VOTTER I GARNET ESKIMO

Jeg er for første gang med i "Topp Til Tå" alongen på Hobbyboden. Januar oppgaven var votter. Jeg hadde noen garn nøster i brun Eskimo og inne på Drops var det mønster til disse vottene som jeg likte godt. Mønster finner du HER.

Den hvite blondekanten syntes jeg var veldig pen på de hvite vottene, men brun blondekant falt ikke i smak hos meg. Men jeg hadde et nøste i natur hvit Puddel garn som jeg syntes passet til de brune vottene. En liten garn rest var igjen etter at jeg hadde strikket vottene, det ble til en liten mobil veske. Mønster på mobil vesken og hvordan jeg laget heklekanten kommer i et nytt innlegg.

Måtte jo ha noen perler på disse vottene også *LER*

12 kommentarer:

 1. Skjønne votter :) Og det gjorde seg med perler ;) De pynter opp hvor som helst, spør du meg. Luksusmobilveske må det være med pelskant rundt :) Ha en fortsatt kreativ uke, klem

  SvarSlett
 2. Flotte votter dette!
  Både fletter og perler, med pelskant, -det blir feminint det:)

  SvarSlett
 3. God morgen!
  Vottene ble riktig lekre, og jeg har sansen for at man gjør oppskrifter til sin egen, og tilpasser til tid og sted! Og så greit å få brukt noe man har liggende! Jeg monterer og monterer Fanajakken min, men jammen meg tar det tid! Ha en fin dag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 4. Så fine votter og pulsere du lager! Synes også det er stilig med litt perler på, men det jeg lager passer av en eller annen grunn alltid best uten, har ikke gitt opp enda da, så plutselig plopper det opp noe med perler fra meg også! Jess:-D

  http://sipusa.neuro.no/

  SvarSlett
 5. Vottene dine ble kjempefine,i brunt og med perler.Ser nå at det hadde gjort seg på de jeg strikket også,for dine ble virkelig flotte.

  SvarSlett
 6. Wow..Dw var skjønn. Så flott med pynt som du har laget på dem;)

  SvarSlett
 7. heisan..
  så vakre deble, duer så flink, å så myelekkert du produserer.
  ønsker deg en nydelig dag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 8. Ååå, du lagar så mykje fint! Nydelege vottar!

  SvarSlett
 9. Heisann! Så flotte votter :O)
  ---så mye fint her inne hos deg -----
  --God helg ---;D

  SvarSlett
 10. Disse vottene dine er bare helt lekre! I det hele tatt har du en kjempekoselig blogg med masse flott! Har tatt meg en liten "snuserunde" for å se på alt det flotte du har her, og det er ikke så rent lite. Ha ei fortsatt flott helg!

  SvarSlett
 11. Flotte votter :) Gjorde seg med puddelgarnet og perlene, ble prikken over i'en det :)

  SvarSlett
 12. De vottene var virkelig lekre!!

  SvarSlett