lørdag 8. januar 2011

GREEN GATE MØNSTER ER SÅÅÅÅÅ FINT

Det ble en liten blogg pause, rett og slett så ble jeg så opp tatt med å lage litt forskjellig. Men her er noen bilder av det jeg har laget til nå med de nydelige serviettene til Green Gate, og noen andre servietter som jeg syntes passet fint i sammen.
Boksen til høyre er en kjeks boks, slik kjeksboks som det finnes mange av i butikkene. Jeg må vel innrømme at jeg har dille på bokser :-))) og har en ganske stor samling.
Ja til og med egge glass samler jeg på. De 4 egge glassene var engang knall blå. Et par strøk med hvit maling, og dekorert med serviett så syntes jeg de ble mye finere.
En glass krukke med lokk, ble dekorert med serviett og en blonde med et rødt silkebånd. Og glasset ble fylt opp med brentemandler, nam nam :-))
Jeg ønsker deg en riktig fin søndag.
Jeg kommer snart tilbake med et nytt innlegg, da blir det bilder av heklet kaffekopp med skål. Akkurat nå står de til tørk etter å ha vært i stivelse.
~~~~Klem Fra Seascape~~~~

5 kommentarer:

 1. hei.
  åååå så nydelige ting du har laget,
  en herlig ide å bruke greengate servietter til dette,
  gleder meg til å se koppen å,
  vanskelig å lage?.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Hei på deg Sylvia :-)
  Takk for det. Koppen er ikke vanskelig å lage, nå da jeg er ferdig med mønsteret :-)) I dag skal jeg hekle en til bare for å se at mønsteret ikke har feil. Jeg kunne også tenke meg å lage kopp og skål i fastmasker. Nå skal jeg på tur i blogglandia, og en tur til deg skal jeg først. Klem

  SvarSlett
 3. Heisann:)

  Takk for kommentaren inne hos meg:))

  Du de merkelappene veit jeg ikke hvor kommer fra - bare at de er sendt fra Sverige - det er nemlig KALI- som har bestilt dem til oss - og de kom til meg i en umerket liten plastpose (og så fikk KALI- regninga..tjihi...)

  Jeg er på vei til senga nå, og klokka er jo snart halv tolv, så jeg kan ikke ringe henne nå - og med bare en hjerne så kan det hende jeg glemmer det i morgen:)
  Du kan jo skrive en kommentar til henne og spørre!
  Jeg skal prøve å huske det jeg også - så klarer vi det nok..hehe...- for da blir det jo to hjerner...hm..den var dyp du - trur nok jeg må finne senga (men hvor la jeg kompasset....)

  SOV GODT!
  Klem fra Mimmi:)))

  SvarSlett
 4. Du tryller med servietter du! Nydelig!
  Jeg har også en del i Green Gate, det er en herlig serie!
  Ha en fin uke! Klem!

  SvarSlett
 5. Vilket trolleri med servetter...
  Underbara äggkopparna blev, tack för tipset.
  Kram ullamaria

  SvarSlett