fredag 28. januar 2011

JEG HAR VUNNET, JIPPPI.........

En gevinst kom i posten til meg, utrolig hvor spennende det er med pakke i posten.
Dette vant jeg hos Mimmis kreative kosekrok, en neglekost som jeg virkelig trengte. Hagegal som jeg er, trengte jeg ny neglekost nå da det snart er tid for 2011 hageseong. En hvit vaskeklut og en memo box som passet fint inn i fargene.

1000 hjertelig takk Mimmi. Klemmmm
Har du lyst å titte inn om Mimmi sin blogg da finner du den HER.
------------
Ellers er det en liten stund siden jeg blogget, rett og slett fordi jeg fikk senebetennelse i begge armene. En liten amigurumi figur som jeg heklet på har skylden *LER*:-)))
En bitte liten "Hello Kitty" det er jo så bitte lite å hekle på og da er det lett for å bli anspent.
Ha en riktig fin helg.

2 kommentarer:

  1. Så koselig da! Alltid like gøy å vinne. Tenker du som jeg har begynnt å kikke på frøkataloger nå? Kjenner det klør i fingrene etter å kjenne jord mellom fingrene. Vel, og så titter jeg ut og alt er hvitt og frossent, og da kjenner jeg tålmodigheten settes på en hard prøve. Det kommer forhåpentligvis varmere tider om ikke alt for lenge, og da skal det endelig spire og gro. Imens får du sitte med hendene i fanget slik at du blir kvitt senebetennelsen. God helg!

    SvarSlett
  2. Gratulerer!! Så artig med gevinst! Det føles nesten som å vinne i lotto :)) God bedring til deg! Ha en fin og trivelig helg! Klem

    SvarSlett