lørdag 29. desember 2012

Det ble en lang blogg pause, men nå er jeg tilbake

 Jeg skulle bare ha en blogg pause på grunn av hagearbeid, men pausen ble lengre en det jeg hadde tenkt. Men strikkepinner og heklenål har vært flittig brukt, så jeg har masse å vise dere.
 Igjen om 2012 har jeg vært med på Fargealong inne på Hobbyvenner, den blir avsluttet nå til Nyttår. Og denne mnd har fargen vært svart. Jeg er ikke så glad i svart men noen små ting har jeg laget, men det får jeg vise dere senere.
 Jeg har også vært med på "Den store Julegaven 2012" på Hobbyvenner, den gikk over 6 uker. Der vi skulle lage noe i strikking - hekling o.s.v. Vi hadde 14 dager på oss for vær omgang. Det ble delt ut poenger for vært bidrag, første bidrag fikk vi 5 poeng neste bidrag fikk vi 1 poeng. Så måtte vi stemme for vær omgang. Den som fikk flest stemmer fikk 3 poeng, nr 2 fikk 2 poeng og nr 3 fikk 1 poeng. Det ble uavgjort i mellom meg og Sigrid og vi var så heldig og fikk begge to en stor eske fult opp med garn og annet hobbyprodukter. Kjempe moro og jeg har masse garn og kose meg med ut over i nyåret.
 Hjertene jeg har strikket her, har jeg finnet oppskrift på i boken "Med hjerte for strikk"
 Ellers koser vi oss i Julen, med mye god mat og mange godiser. Min yngste Sheltie jente "Isis" har det moro med å dra julekulene av treet :-))))
 I morgen skal jeg vise dere flere Juleting jeg har laget i år.
Men nå vil jeg ønske dere alle sammen en forsatt riktig god romjulsfeiring.

4 kommentarer:

 1. Hei!

  Så flott å ha deg tilbake. Kjempe flotte hjerter du har strikket.

  Ønsker deg et riktig godt nytt år! Klem

  SvarSlett
 2. Så bra at du er tilbake. De bloggpausene blir ofte litt lengre enn planlagt.. Fine julehjerter du har strikket:) Håper alt står bra til med de fine firbeinte!

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake :) Nydelige hjerter ♡ Og gratulerer med premien hos Hobbyvenner. Ha en triveleg nyttårsfeiring :D

  SvarSlett
 4. Så nydelige hjerter. =) Bloggepauser kan være både sunt og godt, jeg har også hatt litt pause i høst og hatt veldig få innlegg, men når jeg er tilbake er alle de trivelige bloggerne der fortsatt, og det er GODT!!!
  Godt nytt år.
  Klem Tone =)

  SvarSlett